Ook zonder rijbewijs timmer je bij Roads Vervoer aan de weg


Wij verzorgen o.a. het vervoer van mensen naar hun project of dagbesteding. Maar we gaan ook de weg op voor postbezorging, uitstapjes en kleine verhuizingen.  Nuttig, gezellig en dankbaar werk!

Met of zonder rijbewijs, bij Roads Vervoer kun je als deelnemer een belangrijke rol vervullen. Bijvoorbeeld als chauffeur, bijrijder of  administratieve kracht op de centrale. Je zorgt samen met het team ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jij kiest de taken die je wilt uitvoeren en krijgt daarbij hulp zoals jij dat wilt.

Deelnemers over Roads Vervoer

Khalid plant de ritten en is verantwoordelijk voor de urenregistratie: ‘Het is niet zo moeilijk, ik werk op cruisecontrol. Ik vind het het hier leuk en gezellig. Een goede sfeer.’

Omar, eerst bijrijder nu chauffeur: ‘De mensen die ik naar hun dagbesteding breng zijn lief. Ik heb goede collega’s en een goede directeur. Iedereen is blij.’

Karin, baliemedewerkster: ‘Ik vind het hier heel relaxed en gezellig met de chauffeurs. Ik neem de telefoon aan en zorg dat alles netjes blijft. Op donderdags eten we warm. Soms roti of sateh!’

Edoo, keukenbrigade: ‘Die glinstering in de ogen van de mensen als het eten komt, dat vind ik het mooist.’

Interesse?

Kom eens langs voor een kopje koffie. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. We bespreken graag de mogelijkheden.

Adres:
Roads Vervoer
Domselaerstraat 128A
1093 MB Amsterdam

Bel 020 590 5757

Chauffeur

Als chauffeur kun je ingezet worden voor zeer diverse opdrachten.  De ene dag vervoer je goederen en de andere dag zit de bus vol passagiers richting  de zorgboerderij. Belangrijk is dat je voldoende rijervaring hebt en het leuk vindt met mensen om te gaan.

Bijrijder

Een rijbewijs is niet nodig, goede sociale vaardigheden wel. Als bijrijder ondersteun je de chauffeur tijdens de rit.  Je bent verantwoordelijk voor het autologboek, het aannemen van de telefoon en het begeleiden van de passagiers.  Kortom, een goed humeur is een pré.

Administratieve kracht

Als administratief medewerker ben je werkzaam op de centrale van Roads Vervoer. Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes, samen met de werkbegeleider plan je de ritjes en je overlegt met de chauffeurs. Op de centrale is het soms hectisch, maar reuze gezellig.

Keukenbrigade

Als lid van het keukenteam bespreken we ’s ochtends wat we die dag gaan maken. Eerst boodschappen doen, dan de keuken in. Je hoeft geen horeca-ervaring te hebben om mee te doen. Enthousiasme is genoeg!

Op stap met Roads

Roads organiseert regelmatig leuke activiteiten voor deelnemers van Roads (Vervoer).  Stap aan boord voor een vaartochtje, zing mee tijdens de zangworkshop, ren je rot met roadsrunners of ga mee met de museumexcursie.  Kijk voor het actuele activiteitenaanbod op de uitladder en geef  je op!