Over Ons

Roads Vervoer is meer dan alleen een vervoersbedrijf. Wij helpen mensen goed op weg.
Sinds 2010 rijden wij met meerdere bussen door Amsterdam en omstreken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast zijn wij een sociale onderneming, waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op weg worden geholpen en zich voorbereiden op de toekomst.

Paul Heskamp zag in 2010 kansen in Amsterdam voor het vervoersproject in Haarlem van de overkoepelende organisatie Roads. Roads gaf Paul de kans om Roads Vervoer nieuw leven in te blazen en na een half jaar werkten er twintig man en had Roads Vervoer vijf auto’s. Een groei die alsmaar is blijven doorzetten. Ondertussen werken er eind 2018 bijna 70 deelnemers, waarvan 50 chauffeurs die in Amsterdam rond rijden in 13 verschillende bussen. Naast een groei van Roads Vervoer zelf, krijgen ook onze deelnemers de mogelijkheid om te groeien.

Bij Roads Vervoer begeleiden wij mensen met een psychische kwetsbaarheid, justitiële of verslavingsachtergrond. Wij bieden hen de mogelijkheid om te groeien. Onze deelnemers komen hier in hun ritme en ervaren weer dagstructuur. Bij Roads Vervoer leren ze niet alleen werknemersvaardigheden, maar ook de sociale vaardigheden. Wij zien hun zelfvertrouwen groeien! Daarnaast kunnen zij bijvoorbeeld in aanmerking komen voor het behalen van een beperkte taxipas, als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wekelijks begeleiden wij zo’n 70 mensen met het hervinden van hun ritme en structuur, waarbij we vaak gezien worden als een opstap naar betaald werk.

Met dit enthousiaste team bieden we verschillende vervoersdiensten aan. Van vervoer voor personen tot het bezorgen van goederen, post en pakketten. Zo vervoeren onze chauffeurs personen naar zorgboerderijen, dagbestedingsprojecten en andere zorg- en welzijnsorganisaties. Verder bezorgen wij o.a. iedere dag vers brood bij restaurants en hebben we groenten en fruit rondgebracht. Daarnaast bezorgen wij fietsen in en rondom Amsterdam en verzorgen de interne post & pakketten voor enkele klanten.

Wij streven dagelijks naar de beste service voor onze klanten. Het team van Roads Vervoer neemt u graag het werk uit handen om snel en zorgeloos te vervoeren. Zo helpen we ook u goed op weg!

Roads Vervoer is onderdeel van Roads.

Social return

Werkgevers die een origineel, mooie sociale invulling zoeken voor hun social return aanbestedings-
afspraken kunnen bij ons terecht. Denk aan het verzorgen van vervoer voor goederen of personen. Voor meer informatie neem contact met ons op via roadsvervoer@roads.nl.

social return

recyclefietsenrestaurantfreudzeefdrukmakersroadsvervoerroadsmaakt

Roads Vervoer is een initiatief van Roads. Roads is zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Roads begeleidt mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid naar dagbesteding, studie en/of werk en organiseert werkvoorzieningen met eigen werkplekken op meer dan veertig bijzondere locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Haarlemmermeer.

Meer informatie: www.roads.nl

Scroll naar boven