Goederenvervoer

Onze chauffeurs helpen u graag uw spullen op de juiste plek te krijgen. Of het nu kleine of grote goederen zijn, binnen Amsterdam en omstreken staan wij voor u klaar. Ons wagenpark is dagelijks inzetbaar voor het vervoeren van uw goederen. Zowel eenmalig, als structureel. En omdat Amsterdam zich steeds meer focust op groen vervoer heeft Roads Vervoer sinds september 2019 ook de mogelijkheid om elektrisch te laten bezorgen in de binnenstad. De Sevic Cargo 500 is 100% elektrisch aangedreven, zeer compact en daardoor geschikt in smalle straatjes.

Op dit moment bezorgen wij iedere dag vers brood bij restaurants door de hele stad en hebben we groenten en fruit rondgebracht. Ook leveren wij fietsen af in Amsterdam. Wij rijden waar mogelijk met een bijrijder met rijbewijs. Zo kunnen geplande ritten altijd gereden worden!

Op aanvraag kunnen wij ook ingeschakeld worden door zorginstellingen voor kleine verhuizingen. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt verhuist naar een andere instelling. Hiervoor kunnen wij een bus met chauffeur beschikbaar stellen. Let wel: de chauffeur helpt alleen met het vervoer, en niet met het inpakken of tillen van de spullen.

Het team van Roads Vervoer neemt u graag het werk uit handen om uw goederen snel en zorgeloos te vervoeren. Neem voor meer informatie en/of een offerte contact met ons op via het offerteformulier of bel rechtstreeks via 020 590 5757. Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Scroll naar boven